עיריית נוף הגליל נפרדה מ-21 עובדים ותיקים שפרשו לגמלאות

ראש העיר, רונן פלוט, העניק לפורשים תעודות הוקרה והערכה על תרומתם רבת השנים

21 עובדים ותיקים בעיריית נוף הגליל, בתוכם מנהלים בכירים ועובדים ותיקים מאוד, שהחלו את דרכם בעירייה כשהיו בשנות ה-20 לחייהם וכיום הם בשנות ה-60, פרשו לגמלאות.

העובדים הוזמנו ביום רביעי שעבר לישיבת מועצת העיר במהלכה הוענקה להם תעודת הוקרה אישית על ידי ראש העיר, רונן פלוט. בטקס הענקת התעודות סיפרו מנהליהם של העובדים וחברי מועצה בשבחם של הפורשים וציינו את תרומתם הרבה לאורך השנים. "התברכנו בעובדים ותיקים ומסורים שבמשך שנים רבות נרתמו ותרמו הרבה מעבר למחויב בהגדרת תפקידם. העובדים הללו, כל אחד בתחומו, העניקו שירות מיטבי לתושבים והם ראויים לכל הערכה והוקרה", אמר ראש העיר פלוט, וציין כי למרות שהפרידה מטבעה קשה היא מלווה בהתרגשות ובציפייה לקראת הפרק החדש. "אנו מאחלים לכל אחת ואחד מכם הצלחה בדרך החדשה וכמובן שנמשיך להיות בקשר וכמו במשפחה נתראה בשמחות, באירועים ובהרמות הכוסית בחגים", סיכם פלוט.