בדרך לשיתוף פעולה: רונן פלוט אירח את הבעלים של מכבי חיפה, יעקב שחר

הבעלים של מכבי חיפה שחר ומנכ"ל המועדון, אסף בן דוב, התארחו השבוע בלשכתו של ראש עיריית נוף הגליל, על הפרק: שיתופי פעולה עם מועדון הכדורגל הפועל נוף הגליל

בעלי מכבי חיפה בכדורגל, איש העסקים והפילנטרופ, יעקב שחר, יחד עם מנכ"ל המועדון, אסף בן דוב, התארחו השבוע בלשכתו של ראש עיריית נוף הגליל, רונן פלוט.

הפגישה התקיימה בהשתתפות נציגי קבוצת הכדורגל הפועל נוף הגליל, המנכ"ל, גיל ברעם והמנהל המקצועי, רועי כהן. פלוט הציג את ההשקעה הגדולה של העירייה בפרויקט שיפוץ אצטדיון הכדורגל המתבצע בימים אלה במסגרת תוכנית הקמת קריית ספורט חדשה עם מגרשי אימונים מיוחדים לנוער ועמידה בדרישות ליגת העל.

"בעונה שעברה היינו במרחק של מילימטר מעלייה לליגת העל וגם העונה אנחנו ללא ספק נשאף גבוה, במטרה להוביל ולהיות בראש הטבלה", אמר פלוט וציין את ההישג המדהים של קבוצת הנוער שעלתה השנה לליגת העל והפעילות הספורטיבית הרחבה של בית הספר לכדורגל, בו לוקחים חלק מאות מילדי העיר.

"יש כדורגל מקצועי, איכותי וטוב בנוף הגליל, אנחנו רוצים להשביח אותו ונשמח לשתף פעולה עם מועדון חזק ומפואר כמו מכבי חיפה", אמר פלוט.

הבעלים של מכבי חיפה, יעקב שחר, ציין כי בין מועדון מכבי חיפה למועדון הפועל נוף הגליל יש שיתוף פעולה הדוק כבר הרבה מאוד שנים ודבר זה ילך ויתחזק בעונה הקרובה. שחר נענה לבקשת ראש העיר להעניק לילדי העיר כרטיסי כניסה חינם למשחקים של הקבוצה באצטדיון סמי עופר.