עיריית נוף הגליל סיימה שיפוץ יסודי של שלושה אולמות ספורט בבתי הספר היסודיים

השיפוץ בוצע בבתי הספר "ארבל", "בגין" ו"כסולות"

החופש הגדול נכנס השבוע למחציתו השנייה, ובעיריית נוף הגליל העלו להילוך גבוה את ההכנות לפתיחת שנה"ל בדגש על השלמת תיקון ליקויי בטיחות וביצוע בדק בית יסודי בכל מוסדות החינוך.

בנוסף מתבצעות עבודות רחבות היקף לשיפוץ בתי הספר ושדרוג סביבת הלימודים בגני הילדים.

הפרויקט מתבצע בהובלת מינהל ההנדסה בעירייה בשיתוף אגף החינוך, ובמסגרתו בוצעה הנגשת ביה"ס "גולן" ע"ש שמעון פרס באמצעות התקנת מעלית בעלות של כ-700 אלף שקלים ושיפוץ יסודי של אולמות ספורט בשלושה בתי ספר: "ארבל", "בגין" ו"כסולות". כמו כן, מתבצע שיפוץ בחטיבת הביניים "שרת" ופרויקט נוסף רחב היקף לחיזוק מבנה ביה"ס "כרמל" לטובת עמידותו בפני רעידת אדמה. עלות הפרויקטים בשיפוצי הקיץ נאמדת בלמעלה מ-15 מיליון שקלים.

יצוין כי העירייה השלימה לאחרונה שיפוץ ספריית בית הספר "ארבל" וכן הכשירה מתחמי לימודים מאובזרים בכל בתי הספר. כל גני הילדים בעיר התחדשו במתקן הצללה, משטח גומי בטיחותי ומשחקים חדשים. מהעירייה נמסר כי שיפוצי הקיץ מתבצעים על פי תוכנית מסודרת שהוכנה בשיתוף עם מנהלי בתי הספר ובהתאם לצרכים.