ללא הפסקה

מהפיכת הכבישים בנצרת עילית נמשכת במלוא הקצב. בעירייה מתנצלים בפני התושבים על אי הנעימות הזמנית

עיריית נוף הגליל ממשיכה במלוא המרץ לחדש את מערכת הכבישים העירונית במסגרת תכנית ההתחדשות הכוללת. השבוע הסתיים שלב א' של פרויקט שדרוג וביצוע שיפורים בטיחותיים בכביש דליה בהר יונה, בתירוש ובמעלה יצחק .  הפרויקטים הללו מצטרפים לרשימה ארוכה של פרויקטים שבוצעו בחודשים האחרונים בכל רחבי העיר כולל שדרוג  צירי תנועה מרכזיים במעלה יצחק בין גלעד ליסמין, רחוב תירוש , צומת יעל – יזרעאל, רחוב חצב בכביש דרך אריאל שרון, רחוב חרמון ועוד.  העבודות כוללות שיפורים בטיחותיים, סימון נתיבים, התקנת תאורה, שיפור רמזורים  ופיתוח סביבתי.

מהנדסת העיר סבטלנה גרמן מסרה כי כל העבודות מתבצעות בהלימה לתקנים של משרד התחבורה." מאחורי כל פרויקט יש תכנית מקצועית מפורטת שלקחה בחשבון את כל הצרכים בדגש על בטיחות הולכי הרגל והנהגים" הסבירה מהנדסת העיר, סבטלנה גרמן. בעיריית נוף הגליל ביקשו להתנצל בפני התושבים על אי הנעימות הזמנית הכרוכה בביצוע העבודות.