עיריית נוף הגליל קיבלה תקציב מיוחד למימון הוצאות שינוי שם העיר

העירייה בתגובה: "כפי שהבטחנו בתחילת התהליך, השינוי לא יבוא על חשבון פרויקטים עירוניים ובוודאי לא על חשבון התושבים"

ביום חמישי שעבר, מיד לאחר חתימת שר הפנים, אריה דרעי, על שינוי שמה של העיר נצרת עילית, פורסם ב"רשומות" של משרד המשפטים עדכון רשמי של השם החדש - נוף הגליל.

לבקשת ראש העיר, רונן פלוט, הועבר לקופת העירייה תקציב מיוחד על סך שני מיליון שקלים לטובת הנעת תהליך ההטמעה של השם החדש בשילוט העירוני ובמוסדות הציבור. ראש העיר פלוט הנחה את הגורמים המקצועיים בעירייה להכין תכנית עבודה מסודרת על מנת שניתן יהיה להוציאה לביצוע באופן הדרגתי.

"אנחנו לא ממהרים לשום מקום, השינוי יתבצע באופן מושכל ומאורגן בהתאם לתכנית מסודרת ובכפוף לתקציבים ייעודיים שמראש סומנו לטובת המהלך בשיתוף משרדי הממשלה", נמסר מהעירייה וצוין כי כפי שהובטח בתחילת התהליך, מימון ההוצאות הכרוכות בשינוי השם יבוא מתקציבי חוץ עירייה ולא מכספי הארנונה. "התהליך שהינו חלק מתכנית המיתוג של העיר לא יעלה שקל לתושבי העיר ובשום אופן לא יבוא על חשבון פרויקטים אחרים שממשיכים להתבצע במלוא הקצב בכל רחבי העיר".