האירוס הנצרתי נשאר בנוף הגליל

עיריית נוף הגליל  וגופי הסמך שלה, רשת המרכזים הקהילתיים והחברה הכלכלית, עדכנו את הלוגו לנוף הגליל

מיד לאחר פרסום שמה החדש של העיר ב"רשומות" במשרד הפנים, החלה העירייה בתהליך הטמעת השם נוף הגליל ברישומיה ובפרסומיה השונים.

ראש העיר, רונן פלוט, ביקש לשמר את פרח האירוס הנצרתי בלוגו המעודכן ולא לשנותו. עדכון השם החדש בוצע גם בגופי הסמך של העירייה, החברה הכלכלית ורשת המרכזים הקהילתיים. קבוצת הכדורגל קיבלה אישור מיוחד ממנהלת ליגות הכדורגל ועדכנה את שמה לנוף הגליל וכך גם מועדון טניס השולחן. השם החדש עודכן גם במדיה הדיגיטלית.

ראש העיר פלוט אמר כי הטמעת השם תתבצע בתהליך מובנה ולא בבת אחת. "שילוט הכניסות לעיר ועל בניין העירייה יוחלף בקרוב באמצעות תקציב מיוחד שקיבלנו מהממשלה", אמר פלוט, והדגיש כי כל עלויות השינוי ימומנו מתקציבי חוץ שגויסו לטובת המהלך ולא מתקציב העירייה.