בהשקעה של 27 מיליון שקלים, מתבצע שיפוץ האצטדיון בנצרת עילית

השיפוץ ב"גרין" במסגרת תכנית ההתחדשות העירונית

ראש העיר נצרת עילית, רונן פלוט, הבטיח כי מיד עם סיום העונה יחלו העבודות לשיפוץ אצטדיון "גרין", ואכן כך קרה.

בשבועיים האחרונים השתלטו הטרקטורים והכלים הכבדים על המגרש והעבודות מתבצעות במלוא המרץ במשך כל שעות היום וגם בשעות הלילה. הפרויקט יצא לדרך לאחר שפלוט הצליח לגייס מקורות מימון מגורמי חוץ של כ-27 מיליון שקלים. כמו כן דאג להסדיר את התב"ע (תכנית בנייה עירונית) של האצטדיון.

השיפוץ יכלול הקמת חדרי הלבשה, יציעים, טריבונות, לוח תוצאות, משטח דשא חדש וכן הקמת מגרש נוסף לצורך אימונים עבור קבוצות הנוער.

מהעירייה נמסר כי פרויקט האצטדיון הצטרף לרשימה ארוכה של פרויקטים גדולים המתבצעים בו זמנית ברחבי העיר במסגרת תכנית ההתחדשות העירונית ובתוכם, הקמת הפארק העירוני החדש, סלילת שביל אופניים ברחוב יקינטון בהר יונה, הקמת מרכז רב תכליתי לאומנויות הספורט ועבודות להסדרת תשתיות וכבישים. "כל העיר על גלגלים", סיכמה מנכ"לית העירייה, חוה בכר, "איכות החיים עולה עשר מדרגות בבת אחת וכל העיר משנה את פניה ללא היכר".