בסימן בנייה

נצרת עילית אירחה אמש כנס סיכום שנת העבודה 2017 של משרד השיכון עם ראשי הרשויות בצפון

ראש עיריית נצרת עילית, רונן פלוט, אירח במליאת מועצת העיר עשרות ראשי ערים ומועצות מקומיות לסיכום שנת העבודה של משרד השיכון בהובלת השר יואב גלנט

ראש העיר פלוט פתח את הכנס בהבעת תודה לשר גלנט שפועל רבות למען יישובי הצפון יחד עם סגנו ג'קי לוי, מנכ"ל המשרד חגי רזניק, מנהל המחוז, שלמה פייבלוביץ, סגניתו, סימה חמו וכל צוות המשרד. פלוט ציין את ההתקדמות העצומה בתחום הבנייה למגורים והיקפי התכניות המאושרות לקראת ביצוע ב 2018 "עם כניסתו של השר גלנט, כולנו התחלנו להרגיש את משרד השיכון בביצוע" אמר פלוט

השר גלנט פתח בדברי ברכה לראש העיר המארחת ואמר כי נצרת עילית  מאז כניסתו של ראש העיר רונן פלוט נמצאת בתנופה אדירה "רונן נכנס כמו רוח סערה, הוא איש ביצוע ממעלה ראשונה  ולא מפסיק לעשות למען העיר."

החלק המרכזי של הכנס עמד בסימן סיכום שנת העבודה ת 2017 . מנכ"ל משרד השיכון, חגי רזניק, הציג את הנתונים על היקפי הבנייה והתכניות המאושרות לקראת ביצוע. באמצעות גרפים הציג את הגידול המשמעותי שנרשם בשנה האחרונה ואת מגמת העלייה הצפוייה בשנה הנוכחית . ן בדבריו ציין את העיר חריש  המוקמת בימים אלה ואת הסכמי הגג שנחתמו עם ראשי ערים  באזור הצפון ותבוכם, נצרת עילית, עפולה ומגדל העמק.  בסיום המצגת התקיים שיח פתוח מסביב לשולחן של ראשי הערים והמועצות.השר גלנט ביקש מכל אחד מהם להציג את הצרכים , המטרות והיעדים לביצוע לא רק ברשות אשר בראשה הם עומדים אלא גם ברמה האזורית. "כל הדברים שלכם נרשמים והם  יקבלו ביטוי מלא בתוכנית עבודה מסודרת שתשקף את פעילות המשרד " אמר השר גלנט .

בין ראשי הרשויות שהשתתפו בכנס : ראש עיריית מגדל העמק אלי ברדה, ראש עיריית עפולה יצחק מירון, ראש  עיריית טבריה יוסי בן דוד, ראש המועצה האזורית עמק יזרעאל אייל בצר, ראש מועצת רמת ישי עופר בן אליעזר , ראש מועצת כפר תבור יוסי דולה, ראש עיריית נצרת עלי סאלם , ראש עיריית יוקנעם סימון אלפסי ועוד.

השתתפו ראשי רשויות

נצרת עילית אירחה אמש כנס סיכום שנת העבודה 2017