מרכז מיצוי זכויות לתושב נפתח בנצרת עילית

מרכז מיצוי זכויות ינגיש לתושבים את זכויותיהם בתחום התעסוקה, הדיור והצרכנות, לרבות סיוע מול הביטוח הלאומי

לא לכולם יש אפשרות כספית לשכור שירותי עו"ד על מנת להתייעץ בסוגיה משפטית, ולא כל אחד יכול להרשות לעצמו לשלם את העמלות הגבוהות שגובים גופים פרטיים העוסקים בתחום מיצוי זכויות.

במסגרת שיפור השירות לתושב ובשיתוף פעולה עם עמותת "ידיד" והמשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל, נפתח בנצרת עילית מרכז ראשון למיצוי זכויות התושב. המרכז פועל ברחוב חרמון 1 (במבנה העירייה הישן) וכל השירותים המוצעים בו אינם כרוכים בתשלום. המבנה ברחוב חרמון עבר שיפוץ מקיף והותאם לשימוש המרכז.

זהו מרכז מיצוי זכויות ראשון בעיר שינגיש לתושבים שירותי מיצוי זכויות במגוון תחומים: זכויות עובדים, דיור, סיוע מול הליכים ובקשות למוסד לביטוח לאומי, צרכנות, ניהול משק הבית וחיסול חובות וקשיים כלכליים." מסר ראש העיר, רונן פלוט, וציין כי המרכז יפעל בשיתוף עם מינהל הרווחה בעירייה וייתן מענה לכל תושבי העיר בסיוע עמותת "ידיד" והמשרד לפיתוח הפריפריה, הנגב והגליל.