פורים ידידותי לכיס

עיריית נצרת עילית הרימה את השרביט: ילדי העיר ישלמו רק 10 שקלים עבור מופע קרקס משולב בהפנינג פורים

עלות הכניסה לאירוע המרכזי של חג פורים בנצרת עילית יעמוד השנה על סכום סמלי של 10 שקלים ויסובסד על ידי העירייה.

האירוע יתקיים ביום חמישי הקוב ויכלול הפנינג עשיר וצבעוני עם מיצגים מרהיבים, דוכנים ותחרות תחפושות. שיאו של האירוע יהיה מופע קרקס מרהיב בהיכל ברקוביץ'. "עלות הכניסה לאירוע כולו מסתכמת השנה ב- 10 שקלים בלבד לכל אחד," סיפרה מנכ"לית העירייה, חוה בכר. ראש העיר, רונן פלוט, אמר כי "העירייה לקחה על עצמה את סבסוד האירוע על מנת להקל על ההורים ולאפשר לכל ילד בעיר ליהנות משמחת החג. ההורים מוציאים די והותר על תחפושות, אביזרים, משלוחי מנות ושאר ענייני פורים, כך שבהחלט יש מקום להקל בנטל," הסביר ראש העיר, פלוט.

ילדי העיר ישלמו רק 10 שקלים עבור מופע קרקס משולב בהפנינג פורים