מסע הסברה כתום מדלת לדלת

עיריית נצרת עילית ותאגיד המחזור "תמיר" יבצעו במהלך החודש הקרוב פעילות הסברה מבית לבית במטרה לחדד אילו אריזות יש להשליך לפח הכתום.

5000 משקי בית בנצרת עילית יקבלו בימים הקרובים הסברה אישית בנושא הפרדת אריזות ויזכו גם במתנה שימושית – שקית כתומה רב פעמית. "במהלך החודש הקרוב יבוצע מהלך הסברה מקיף בבתי 5000 תושבים, בשכונות "רסקו" ו"כרמים", כשעשרות מסבירנים יעברו מבית לבית ויסבירו על חשיבות הפרדת הפסולת והתהליך הפשוט הכרוך במיון האריזות המיועדות לפח הכתום," סיפרה מנהלת אגף איכות הסביבה, תניא מקרוב.

פעילות ההסברה מבית לבית תתבצע במקביל לקמפיין הארצי שעולה בטלוויזיה ובגלגל"צ, שבו ימחזר התאגיד את פרסומת ההשקה הראשונה שהייתה לדדי החתול בישראל. הקמפיין הארצי ילווה בפרסום מקומי מטעם עיריית נצרת עילית על גבי שילוט חוצות, לוחות מודעות ואמצעי הפרסום הדיגיטליים העומדים לרשות העירייה. יצוין כי זו הפעם השלישית בה יפגשו תושבי העיר את נציגי ההסברה (ברובם תושבי העיר בעצמם), במהלך הסברה מדויק מבית לבית, כאשר בהמשך השנה עתידה עיריית נצרת עילית, בשיתוף תאגיד "תמיר", לקיים פעילויות הסברה נוספות, בעיקר במערך החינוך.

ראש העיר, רונן פלוט, אמר כי הגדלת היקף המחזור בעיר הוא אחד מהיעדים המרכזיים של פרויקט הפיכת נצרת עילית לעיר ירוקה שמקדמת איכות חיים וסביבה. במסגרת תכנית זו הוחלפו בשנתיים האחרונות כל גופי התאורה הישנים בעיר לתאורת "לד" חסכונית וידידותית לסביבה, וכן בוצעה התייעלות אנרגטית באמצעות הצבת פאנלים סולאריים על גגות מבני ציבור רבים ברחבי העיר.

מחזור