מרבים בשמחה

עיריית נצרת עילית חילקה תחפושות ואביזרי פורים חינם לילדי העיר

חלוקת התחפושות התקיימה ביום ראשון השבוע במסגרת יוזמה משותפת של  אגף הרווחה בניהולה של סלי ברקוביץ', יחידת המתנדבים העירונית בהובלת מירי שטיצקי ובית הספר תיכון אורט "שרת" בהנהלת מינה קליין.  תלמידי תיכון "שרת" התנדבו לאייש את עמדות החלוקה שהוצבו בכניסה לבניין העירייה שנראה ביום ראשון השבוע כמו בזאר תחפושות ססגוני. חדרי השירותים בבניין שימשו תאי הלבשה בהם מדדו הילדים את התחפושות החדשות שנתרמו על ידי הרב יעקב גלויברמן, ראש עמותת מפעלי החסד "יד ביד".

ראש העיר, רונן פלוט, שגייס את התרומה ביקש מאגף הרווחה לוודא שהילדים יוכלו לבחור לעצמם את התחפושות ולקבל אותן ללא תשלום. "פורים זה חג שצריך להיות שמח לכולם וראוי שכל ילד יוכל ליהנות ממנו, ללא קשר למצב הכלכלי של הוריו" הסביר פלוט וציין כי להצלחת המיזם סייעו תושבים עם צרכים מיוחדים ותנועת הנוער "כנפיים של קרמבו" בהובלת חבר מועצת העיר,
דוד שינאן.

שוק קח תן.JPG