כאן גרה בכיף: משפחת נצרת עילית

לרגל יום המשפחה: עיריית נצרת עילית העלתה על שילוט החוצות קמפיין משפחתי הכולל עשרות תמונות משפחתיות של תושבי העיר

עיריית נצרת עילית חגגה את יום המשפחה בקמפיין מיוחד שכלל עשרות תמונות משפחתיות של תושבים. הקמפיין החל בדף הפייסבוק של העירייה בו נתבקשו התושבים לשלוח תמונות משפחתיות ולקבל את הבמה לפרסומן בחוצות העיר. התושבים הגיבו בהתלהבות ושלחו למעלה מ 100 תמונות משפחתיות באמצעות דף הפייסבוק .

לצורך הקמפיין, דוברות העירייה פינתה את כל שלטי המודעות ממסכי הלד ברחבי העיר והעלתה את התמונות המשפחתיות של תושבים תחת הכותרת "כולנו משפחה".

ראש העיר רונן פלוט שיזם את הרעיון הודה לתושבים על ההיענות הגבוהה :"נצרת עילית היא בית ותושביה משפחה. אנחנו משפחה מורחבת, אוהבת ומלוכדת שאכפת לנו האחד מהשני ורק טבעי שביום המשפחה כולנו נחגוג ביחד".

התמונות הוקרנו במשך כל היום ולאור ההיענות הרבה והתגובות החיוביות הוחלט בעירייה להעצים את החגיגה ולהפיק סרטון שמכיל את כל התמונות המשפחתיות ולהעלות אותו על קיר מגדל המים ברסקו.

יצוין כי בחג המשפחה התקיימו בעיר מגוון אירועים חגיגיים ובתוכם אירוע קהילתי מיוחד שאורגן על ידי "המרכז למשפחה" הפועל באגף לשירותים חברתיים. "באירוע השתתפו עשרות אימהות לילדים עם צרכים מיוחדים ובמסגרת היום המיוחד פינקנו אותן ביום של כיף וחוויה כולל עיצוב שיער על ידי הספר גולן בן לולו שהגיע בהתנדבות יחד עם הקוסמטיקאית גלית בן חמו שהעניקה טיפים לטיפוח עור הפנים" סיפרה עו"ס ערד כהן מנהל מרכז המשפחה.

בארגון האירוע לקחה חלק מנהלת יחידת המתנדבים העירונית מירי שטיצקי. גולת הכותרת הייתה חוויית התיאטרון הקהילתי בשיתוף עמותת השתחווייה.