קבוצת המנהיגות של קרן מנדל התארחה בעיריית נצרת עילית

חברי תכנית מנדל למנהיגות אזורית בצפון התארחו ביום שלישי השבוע בעיריית נצרת עילית ושמעו סקירה על העיר וצרכיה מפי ראש העיר רונן פלוט. המפגש אורגן על ידי מנכלי"ת העירייה חוה בכר ובמהלכו עלו אפשרויות לשיתופי פעולה בין הרשות לקרן בעיקר בתחום ההסברה. "תכנית מנהל למנהיגות נועדה להכשיר קבוצה של מנהיגים בעלי חזון, היוזמים ומובילים שינוי, ומבקשים לתרום למען החברה בישראל" הסבירה מנכלי"ת העירייה חוה בכר וציינה כי  התכנית משלבת מפגשים עם מובילי דעת קהל בחברה הישראלית לצד סדנאות וימי עיון. בפגישה תיאר ראש העיר פלוט את אתגרי העיר, צרכיה הייחודיים ומורכבותה. פלוט סיפר על המהפיכה שמתחוללת בעיר בשנים האחרונות והדגיש את היותה פלורליסטית ומודרנית.   "נצרת עילית מגלמת בתוכה את המרקם העדין והרב גוני של החברה בישראל, יש בעיר פסיפס שמרכיב את כל העדות והקהילות  : יהודים וערבים, חרדים וחילוניים, עולים וותיקים וכולם חיים ביחד לא בסלוגן אלא במציאות הלכה למעשה".

פלוט הסביר כי  מילת המפתח לחיים בצוותא היא כבוד :"כשאני נותן כבוד לחברי המועצה בסיעה הערבית זה מחלחל כלפי מטה וכך אנו מתחזקים חיים שמבוססים על כבוד הדדי ושוויוניות". ראש העיר פלוט הזמין את חברי הקבוצה והנהלת הקרן לסייר בעיר ולראות מקרוב  את הפרויקטים הרבים שמתבצעים בה.

חברי קבוצת מנהיגות של קרן מנדל