טקס השקת "אייפד לכל מורה לחינוך מיוחד" באזור הצפון התקיים בנצרת עילית

בהשתתפות ראש עיריית נצרת עילית רונן פלוט וראש עיריית מגדל העמק אלי ברדה

קרן "אתנה" שעומדת בראש פרויקט "מחשב לכל מורה" בחרה להשיק  טקס חלוקת אייפדים למורים לחינוך מיוחד באזור הצפון בעיר נצרת עילית.

הטקס התקיים ביום חמישי שעבר בהשתתפות למעלה מ -  100 מורים לחינוך מיוחד מנצרת עילית, מגדל העמק, מועצה אזורית גולן וחצור הגלילית.

תכנית "אייפד לכל מורה לחינוך מיוחד" הושקה ב-2015 והינה נדבך נוסף בתכניותיה של קרן אתנה, הכוללות את "מחשב נייד לכל מורה" ,"מחשב נייד לכל גננת", "טאבלט לכל מורה למדעים", ו"מחשב נייד לכל מורה לאנגלית" נמסר בהודעת הקרן וצוין כי חלוקת האייפדים למורות ולגננות החינוך המיוחד ברשויות בצפון התאפשרה בזכות תרומתם של קרן אתנה ושותפיה: הקרן לקידום מקצועי של הסתדרות המורים, בנק מסד, משרד החינוך, הקרן המשפחתית ע"ש תד אריסון, קרן משפחת סילבן אדמס, מגבית קנדה, מ.מ. חצור הגלילית ומ.א. גולן.

ראש עיריית נצרת עילית, רונן פלוט וראש עיריית מגדל העמק, אלי ברדה כיבדו את האירוע בנוכחותם וברכו על המיזם.

אייפד לכל מורה לחינוך מיוחד