ראש העיר פלוט לחברי וועד ההורים היישובי : "אתם החוליה החשובה בעמוד השדרה של החינוך"

ביום רביעי שעבר קיים ראש עיריית נצרת עילית רונן פלוט מפגש היכרות עם חברי וועד ההורים היישובי החדש

וועד ההורים היישובי הכולל את ראשי הוועדים בכל בתי הספר היסודיים והתיכוניים בעיר התכנס ביום רביעי שעבר לישיבה ראשונה וחגיגית לאחר בחירתו. הישיבה התקיימה בהשתתפות ראש מינהל חינוך וקהילה אורנה פישר ועובדי אגף החינוך בעירייה.

ראש העיר רונן פלוט הגיע לברך ובדבריו סיפר על ההשקעה האדירה בחינוך :"אין דבר יותר חשוב מההשקעה בחינוך, זה המפתח להצלחה של העיר ולעתידה" פלוט ציין כי מרכיב חשוב בעשייה החינוכית הוא שיתוף הפעולה בין הרשות לוועד ההורים : "יש לנו אינטרס משותף והוא הצלחת הילדים שלנו.  אתם הבסיס עליו נשען המשולש  מורים-עירייה-הורים , משולש הכרחי זה פועל יחד בעשייה החינוכית ביישוב והרשות פתוחה לכל רעיון יצירתי שיכול לקדם את הישגי התלמידים בכל התחומים."

ראש מינהל חינוך וקהילה אורנה פישר הוסיפה "התגייסותם של ההורים ומעורבותם נחוצה לנו כדי לקדם את מערכת החינוך העירונית". יו"ר וועד ההורים היישובי אילנית קליינרמן שנבחרה לקדנציה נוספת ברכה את חברי הוועד הנכנס :"נמשיך לקדם יחד את העשייה החינוכית בעיר ולהוביל אותה להצלחות הן בתחום הלימודי והן בתחום החברתי ערכי"

ראש העיר עם וועד ההורים