הנהלת עיריית נצרת עילית קיימה ישיבה חגיגית בבית קק"ל החדש למצוינות

ראש העיר רונן פלוט :"בית קק"ל מגלם בתוכו את החזון  של העירוני בתחום החינוך ואין לי ספק כי ההשקעה האדירה בבנייתו ,השימוש בטכנולוגיה, הציוד החדיש ביותר והמחשבה על כל פרט ופרט, יעצימו את הנוער שלנו  ויביאו אותו אל קדמת החזית הטכנולוגית  של מדינת ישראל"

כל מי שביקר בשבועות האחרונים בבית קק"ל למצוינות בנצרת עילית לא יכול היה להישאר אדיש. המבנה שהיה עד לפני כשנה מוזנח וישן השתנה ללא היכר. הוא הפך למפואר ברמה שאיננה מוכרת בערי ישראל,חדיש ומרוהט באופן שמשדר יוקרה לא פחות ממשרדי בית גוגל החדשים בתל אביב. קק"ל שביצעה את הפרויקט הראשון מסוגו בארץ השקיעה לא רק סכומי כסף גדולים בבנייתו אלא גם מחשבה ממוקדת על כל פרט ופרט , ריהוט תואם והצטיידות ברמה הגבוהה ביותר בכל הקשור למחשוב וטכנולוגיה.  הבית פועל בימים אלה בתקופת הרצה וכבר משמש את בני הנוער בגילאי 16- 18  ומהווה עבורם מקצה שיפורים בלתי רגיל למצוינות במקצועות הליבה . התלמידים מקבלים שיעורים פרטיים ללא תשלום על ידי המורים והמרצים הטובים במדינה ובהמשך, עם פתיחתו הרשמית של הבית, ילוו אותם בוגרי עמותת  יחידת  8200 . " בית קק"ל למצוינות מעניק לכל תלמיד ותלמידה בנצרת עילית את ההזדמנות להיות מצטיין ולהצליח, תנאי הקבלה היחיד שלנו הוא הרצון וההתמדה. " אמר מנהל הבית עומר הרפז.

הפרויקט נולד לפני כשנה וחצי, זמן קצר לאחר כניסתו של ראש העיר לתפקיד. פלוט נפגש עם יו"ר קק"ל דני עטר שסיפר על החלום שלו להקים בית טכנולוגי מתקדם ביותר עבור בני הנוער בפריפריה "אין מקום יותר מתאים מנצרת עילית" אמר לו רונן פלוט  ועטר הרים את הכפפה והודיע על הקמת הבית הראשון בנצרת עילית.

ביום ראשון השבוע קיימה הנהלת העירייה את ישיבת המטה השבועית שלה בבית קק"ל החדש. חברי ההנהלה התרשמו מן המבנה המפואר ואף התנסו בחוויית "חדר הבריחה" שפועל במסגרת חשיפת המקום בפני התלמידים. "המוטיב המרכזי של הבית הזה הוא שאיפה למצוינות. כל מי ששואף גבוה יכול להצליח ויש לו את כל הכלים ברמה הגבוהה ביותר שיש לא רק ביחס לישראל אלא בעולם. המבנה היקר והמושקע מבטא אג'נדה שרואה את היכולות הגלומות בבני הנוער של נצרת עילית ועם הכלים הנכונים גם השמיים הם לא הגבול" אמר פלוט והודה לדירקטוריון קק"ל, ליו"ר דני עטר ולצוות העובדים שמלווה את הפרויקט אשר פתיחתו הרשמית צפויה להתקיים במהלך חודש מרץ הקרוב.

ישיבה חגיגית בבית קקל