70 ספורטאים מהארץ ומחו"ל לקחו חלק בתחרות אגרוף בינלאומית שארגנה עיריית נצרת עילית, לזכרו של החייל אופק גלוקמן ז"ל

זו שנה שנייה שעיריית נצרת עילית מקיימת את התחרות בחנוכה, בסיוע חבר המועצה סמיון ברון והעמותה לקידום הספורט

אופק גלוקמן ז"ל, היה אלוף אגרוף לנוער, אשר וויתר על קריירה ספורטיבית על מנת לשרת ביחידה קרבית בצה"ל. ביולי 2017 הוא נהרג בתאונת דרכים ומאז העירייה מנציחה את זכרו בתחרות אגרוף הקרויה על שמו.

התחרות התקיימה בסוף השבוע האחרון בהשתתפות כ-70 ספורטאים מהארץ וממדינות שונות בחו"ל בהן: רוסיה, אוקראינה, בלארוס, ליטא, מולדובה, פולין וישראל.

הספורטאים מנצרת עילית בלטו בתחרויות וההפתעה התרחשה כאשר המתאגרפת הצעירה, אלינה זרורא בת ה-13, גרפה את המקום הראשון. להישג מרשים הגיע גם המתאגרף אמור מבונגו בן ה-16.

"לפני תחילת הקרבות נערך טקס מרגש לזכרו של אופק בנוכחות בני משפחתו וראש העיר, רונן פלוט" סיפר כליל כנעני, עוזר מנכלי"ת העירייה, אשר לקח חלק בארגון התחרות.

ראש העיר פלוט, נשא באירוע דברים לזכרו של אופק : "אופק היה אלוף אגרוף לנוער וויתר על קריירה ספורטיבית לטובת שירות קרבי בסיירת אגוז, הוא קיפח את חייו בנסיבות טרגיות אבל זכרו יישאר בליבנו לנצח"