חנוכה שמח בנצרת עילית

תושבי נצרת עילית נהנו השבוע משפע פעילויות ואירועי חנוכה שאורגנו על ידי העירייה ורשת המרכזים הקהילתיים

אירועי חנוכה בנצרת עילית עמדו השנה בסימן ההתחדשות העירונית והאור הגדול שמאיר  כל השכונות והרחובות בעיר עם סיום פרויקט החלפת כל תאורת המרחב העירוני בתאורת לד חדשה ובעלת עוצמת אור חזקה ובוהקת.
באווירת חג האור, העירייה פתחה השבוע את שעריה וקיימה טקסי הדלקות נר חגיגיים  בהשתתפות ראש העיר, סגניו וחברי מועצת העיר.
 ברשת המרכזים הקהילתיים, במתנ"ס גורדון", בהיכל גרין ובשאר שלוחות העירייה התקיימו לאורך כל ימי החג שלל סדנאות ופעילויות לילדים ולכל המשפחה.
 פסטיבל "בתים מאירים" מבית תכנית "עולמות" התקיים השנה במתכונת מורחבת בליווי עמותת "ניצנים" בהשתתפות ולמעלה מ 20 מוסדות ציבוריים שהצטרפו למשפחות המארחות ופתחו את שעריהם למפגשי הדלקות נר בליווי שירה ושיח בנושא החג, סמליו ומשמעויותיו.
שיא אירועי חנוכה יתקיים היום (שישי) במרכז קהילתי ברקוביץ' שיהפוך למתחם הפנינג עליז וססגוני לילדים ולכל המשפחה. "ההפנינג יתקיים גם במזג אוויר גשום ויהיה פתוח לתושבי העיר, ללא תשלום" ציינה מנהלת תחום האירועים העירוניים רדה ברמן.
האירוע יתקיים החל  מהשעה 10:00 בבוקר ועד 13:00 בצהרים ויכלול תכנית אומנותית עשירה : מופע קסמים מרהיב ,מגוון סדנאות יצירה, מתחם ג'ימבורי לתינוקות, אומני בלונים, ביתני לונה פארק נושאי פרסים. הכניסה להפנינג חינם לתושבי נצרת עילית.  בשעה 12:00, במקביל לאירועי ההפנינג, יוקרן באולם הקולנוע הגדול  סרט הילדים "ג'ים ונהג הקטר" בעלות 30 ₪ כולל פופקורן.
חג אורים שמח!

חנוכה 2018.JPG